نظارت بر کیفیت طبخ غذا.
نطارت و کنترل کیفیت و بهداشت اقلام خریداری شده توسط کارپرداز.
نظارت و کنترل از لحاظ رعایت موازین بهداشتی درهنگام طبخ.
تدوین برنامه و سبد غذایی مناسب دانشجویی با توجه به نیاز بدنی آنها و تأمین میزان کالری مورد نیاز.
نظارت و کنترل اقلام خروجی و ورودی به انبار.
نظارت بر انبار مواد غذایی و نگهداری مواد غذایی اولیه
طبخ غذا و توزیع غذا
مدیریت سیستم اتوماسیون تغذیه و صدور کارت تغذیه
تامین بموقع تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
انتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
تدوین و اجرای برنامه غذایی
تهیه انالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هریک از غذاها
نظارن دقیق به میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده
نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار
رسیدگی دوره ای به وضعیت بهداشتی محیط سلف سرویس و آشپزخانه
پیگیری مسائل و مشکلات اداره تغذیه تا حصول نتیجه
درخواست و تهیه وسایل مورد نیاز از طریق کارپردازی حوزه به منظور برطرف نمودن کمبودها
اعلام گزارش در صورت تخلف و قصور در انجام امور محوله توسط پیمانکار
تائید صورت وضعیت ماهانه شرکت پیمانکار
نظارت بر انجام صحیح کلیه امور وابسته به اداره تغذیه