- 1403/01/28 - 10:14
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZVKR
با هدف ارتقاء سطح کیفی وضعیت تغذیه دانشجویی؛
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سلف سرویس مرکزی دانشگاه بازدید کرد
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به منظور افزایش ارتقاء سطح کیفی وضعیت تغذیه دانشجویی از انبارها، مراحل طبخ و توزیع آشپزخانه سلف سرویس مرکزی دانشگاه،بازدید کرد.
دکتر اشرف مظاهری مدیر امور دانشجویی گفت: از آنجایی که شرایط رفاهی و تغذیهای دانشجویان به طور مستقیم بر روند تحصیلی، روانی و رفتاری آنها تاثیر دارد، لذا بیشترین تلاشهای مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بر توسعه و ارتقاء سطح رضایتمندی دانشجویان متمرکز شده است.
از این رو با هدف بررسی شرایط و ارتقاء سطح کیفی وضعیت تغذیه دانشجویی، دکتر مظاهری به همراه شورای صنفی دانشجویی، از مراحل مختلف تهیه، طبخ و توزیع غذا بازدید کرد و تمامی جرایم و اخطارهای پیمانکار صادر شد.
نظر دهید