• 1402/10/03 - 13:41
  • /ZxPQ

سامانه بی واسطه با دانشجویان راه اندازی شد

با هدف شناسایی مشکلات رفاهی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، سامانه " بی واسطه با دانشجویان" جهت ارتباط مستقیم دانشجویان با مدیران اداره کل طراحی و راه اندازی شده است.

دکتر اعظم باقری، معاون فرهنگی و دانشجویی با اعلام این خبر گفت: به منظور شناسایی مشکلات رفاهی دانشجویان مخصوصا در حوزه سراهای دانشجویی، امور رفاهی، تغذیه و ... و اقدام مناسب و به هنگام جهت رفع موانع و مشکلات تا حصول نتایج مثبت و اثر بخش، اداره کل دانشجویی ستاد وزارت متبوع، سامانه  بی واسطه با دانشجویان را جهت ارتباط مستقیم دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور با مدیران این اداره کل طراحی و راه اندازی نموده است.

دکتر باقری اظهار داشت: کلیه دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت مفدا و از طریق لینک بی واسطه با دانشجویان، با کلیک بر روی گزینه پیوند مربوطه، مشکلات، پیشنهادات و گزارشات خود را به همراه عکس و توضیحات تکمیلی در این سامانه ثبت نمایند.