امروز : 14 مهر 1403
معاونت دانشجویی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1402/12/23 - 12:03
  • 88
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z7ER
توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان؛

مصرف ۶ تا ۸ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر/ از میوه ها و خرما استفاده شود

جواد سلیج محمودی کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، توصیه های تغذیه ای ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.

سلیج محمودی در این گفتگو بر استفاده از سوپ و غذای سبک در هنگام افطار تأکید کرد.

این کارشناس ارشد تغذیه با تأکید بر اهمیت آهسته غذا خوردن گفت: باید مراقب آهسته غذا خوردن خود باشید آهسته غذا خوردن سبب هضم آسان‌تر غذا می‌شود.

وی افزود: مطمئن شوید که به اندازه کافی پروتئین و کلسیم از غذاهایی مانند گوشت، لبنیات، حبوبات و تخم مرغ دریافت می کنید.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: غذاهایی مانند زولبیا و بامیه با وجود طعم خوب بعد از ساعت‌ها روزه داری انتخاب خوبی برای معده نیستند. میوه‌ها و خرما علاوه بر لذت‌بخش بودن، انتخاب سالم و مناسبی هستند.

مسئول اداره تغذیه دانشگاه تصریح کرد: خوردن غذاهای شور و تند در ماه رمضان توصیه نمی‌شود، چون سبب کم آب شدن بدن و تشنگی خواهد شد

سلیج محمودی ادامه داد: خوردن میان وعده‌های سالم مانند آجیل، میوه‌های خشک و خرما نه تنها انرژی بدن را افزایش می‌دهند، بلکه حاوی مواد مغذی سالم نیز هستند و خوراکی‌های سرشار از فیبر مانند غلات سبوس‌دار، میوه‌ها و سبزیجات را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

وی در پایان ضمن تأکید بر مصرف۶ تا ۸ لیوان آب از فاصله افطار تا سحر، توصیه کرد نباید بیش از آنچه بدنتان نیاز دارد، غذا مصرف کنید. مقدار وعده‌های غذایی خود را کنترل کنید تا از اضافه شدن وزن و مشکلات گوارشی پیشگیری شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 128713
کلمات کلیدی
عباس غلامیان
خبرنگار

عباس غلامیان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید