• 1403/02/16 - 14:05
  • /ZB7R

کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد

کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت با حضور سایر اعضا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه سال جاری در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

در ابتدای جلسه زهرا محلوجی زاده سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ارائه داد. از جمله این اقدامات می توان به تامین اعتبارخوابگاه دانشجویی متاهلی، ارسال شاخص کارنامه جوانی جمعیت معاونت فرهنگی دانشجویی در سال ۱۴۰۲، اطلاع رسانی ابزار بخش خانواده جایزه ملی جوانی جمعیت، برگزاری کارگاه های یک حبه قند، تب خیانت، شاخه نبات و ... اشاره کرد.

پس از آن رقیه اسمعیل پور سرپرست اداره رفاه دانشجویان در خصوص پرداخت تسهیلات دانشجویی و مقایسه آن در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ توضیحاتی بیان نمود.

در ادامه اعضا به بحث و تبادل نظر پرداختند و موارد ذیل به تصویب رسید:

- ارائه پیشنهاد واگذاری خوابگاه ده واحدی و خوابگاه الغدیر به دانشجویان متاهل دارای فرزند

- کیفی سازی آموزش های جوانی جمعیت برای اساتید، کارکنان و دانشجویان

- حمایت مدیریت فرهنگی از کانون ازدواج پیوند جهت فعال سازی

-برگزاری کارگاه های مهارت زندگی و سبک زندگی اسلامی- ایرانی توسط گروه مامایی و اداره مشاوره

کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد