• 1403/07/10 - 07:59
  • /ZrLS

کلاس اطفای حریق و ایمنی برگزار شد

کلاس اطفای حریق و ایمنی دوشنبه نهم مهر ماه سال جاری ویژه کارکنان و دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

در این کلاس معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه دکتر باقری، مسئول دفتر نهاد رهبری حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای ابن علی و لطف آبادی مدیر امور فرهنگی حضور داشتند و با اهدای لوح تقدیر و هدیه از مربی آتش نشان به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی تقدیر کردند.

گفتنی است: این برنامه به همت کانون هلال‌احمر و با همکاری سازمان آتش نشانی شهرستان کاشان به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار گردید.

در این برنامه شرکت کنندگان به صورت تئوری و عملی با روشهای اطفای حریق آشنا شدند.