• 1403/02/22 - 09:23
  • /Zg9R

کارگاه مدیریت استرس برگزار شد

کارگاه مدیریت استرس توسط اداره مشاوره مبتنی بر سبک اسلامی ایرانی دانشگاه با همکاری گروه روانشناسی بالینی دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۹ در دانشکده پزشکی توسط ساناز یدالهی و مریم زارع (کارشناسان ارشد روانشناسی بالینی) ارائه گردید.

شایان ذکر است: در دنیای پیچیده و پر سرعت امروز، استرس به‌ یکی از همراهان همیشگی انسان ها تبدیل شده است. در عصر ما، از کودکان سه ساله تا افراد مسن هشتاد ساله، همگی معتقدند که این استرس، در همه موقعیت ها، کارهای آن ها را مختل می کند.
در واقع داشتن زندگی بدون استرس عملا شدنی نیست! اما آنچه که ما در این کارگاه به دنبال آن هستیم رسیدن به نقطه ای است که در آن استرس مضر را به حداقل برسانیم.

گفتنی است: هدف اصلی این کارگاه، آموزش نحوه مواجهه درست با استرس و کنترل و مدیریت آن به دانشجویان بود. کارشناسان این هدف را از طریق پرداختن به موضوعات متعددی از قبیل آشنایی با مفهوم و کارکرد استرس، آشنایی با انواع استرس و پیامدهای آن، عوامل ایجادکننده استرس، چگونگی مدیریت استرس و آشنایی با راهبردها و تکنیک‌های مدیریت استرس پیش بردند.