• 1402/05/15 - 08:26
  • /ZwHz
با محوریت ایران جوان؛

چهاردهمین دوره اردوی جهادی منتظران آفتاب آغاز به کار کرد

چهاردهمین دوره اردوی جهادی منتظران آفتاب به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی آغاز شد.

این اردوی ۱۰ روزه با محوریت ایران جوان از امروز ۱۴۰۲/۵/۱۰ آغاز و تا ۱۴۰۲/۵/۲۰ در بخش برزک روستاهای سه ده (ویدوج، ویدوجا و ازوار) ادامه دارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در تشریح خدماتی که قرار است در این اردو صورت بگیرد، گفت: با اقدامات انجام شده و شناسایی روستاهای کم برخوردار و نیازمند ارائه خدمات در حوزه سلامت، این اردوی جهادی در روستاهای بخش برزک که فاقد امکانات و نیز جمعیت زیادی می باشند، اجرا می گردد.

دکتر اعظم باقری در مورد خدمات ارائه شده به مردم این منطقه اظهار داشت: پس از بررسی های لازم قرار شد تا در قالب ایستگاه های بهداشتی، درمانی، غربالگری، فشارخون و دیابت، مامایی، داخلی، اطفال و دندانپزشکی به ساکنان این روستاها خدمات ارائه شود.

وی افزود: این تیم ۶۰ نفره علاوه بر اقدامات بهداشتی و درمانی به ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی، مطالبه گری و عمرانی نیز خواهند پرداخت.

• گروه خبری : اردوی جهادی منتظران آفتاب,اخبار