• 1402/09/18 - 07:44
  • /ZHzQ

پیام تبریک مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت روز دانشجو

دکتر اشرف مظاهری مدیر امور دانشجویی به مناسبت روز دانشجو پیامی را صادر کرد.

متن این پیام که به مناسبت روز دانشجو منتشر شده است، به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
دانشجو رکن رکین دانشگاه و مایه سرزندگی، طراوت، بصیرت، ارزشمداری و مطالبه گری جامعه است.

روز دانشجو که یادآور استکبارستیزی دانشجویان فهیم ایران سرافراز در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ است، بهانه ای می باشد برای تاکید بر جایگاه ویژه و نقش بی بدیل دانشجویان در رصد شرایط مختلف اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جامعه با نگرش علمی و منطقی و تلاش برای اصلاح نواقص و ارتقا توانایی‌ها.

دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی در کنار انجام وظایف آموزشی، پژوهشی و درمانی خود، توجه به مسائل ارزشی و فرهنگی را سرلوحه خود قرار داده و مطابق منویات مقام معظم رهبری، تهذیب، تحصیل و ورزش را در برنامه ریزی عملی خود مدنظر قرار می دهد.

زود است روزی که در سایه اعتماد به نفس و تلاش امیدوارانه جوانان این مملکت زرخیز، شاهد رشد مطلوب اجتماعی، اقتصادی و منابع انسانی کشور باشیم، انشاالله.

دکتر اشرف مظاهری
مدیر امور دانشجویی