• 1402/09/11 - 09:40
  • /Zb3Q

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشگاه با شهدای گمنام ادای احترام نمود

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پنج شنبه ۹ آذر ماه سال جاری به منظور بازدید از مراکز درمانی شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل و برگزاری نشست پیرامون مسائل حوزه سلامت با جمعی از مسؤولین دانشگاه علوم پزشکی کاشان حضور یافت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه خیرین سلامت و جمعی از مسؤولین دانشگاه علوم پزشکی و شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در اولین برنامه از سفر به منطقه کاشان در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی حضور یافت و نسبت به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
بهرام عین اللهی و هیأت همراه در این مراسم ضمن قرائت فاتحه برای شهدا دوران دفاع مقدس به ویژه شهدای گمنام با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهدا تجدید میثاق کردند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعد از حضور بر سر مزار شهدای گمنام از مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان بازدید کرد.
بهرام عین اللهی با حضور در بخش‌های مختلف از جمله اورژانس‌های بزرگسالان و کودکان، ضمن عیادت از بیماران، در روند درمان آنان قرار گرفت.
مسؤولین بیمارستان نیز در این بازدید در خصوص تعداد تخت و کمبودها و مشکلات سخنانی را بیان کردند. بازدید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فاز اول بیمارستان امام حسن (ع ) و بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل، نشست صمیمی با اعضای هیئت رئیسه و مسئولین شهرستان و ... از دیگر برنامه های سفر یک روزه وزیر بهداشت به شهرستان کاشان بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مقبره شهدای گمنام و مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید نمود وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مقبره شهدای گمنام و مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید نمود وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مقبره شهدای گمنام و مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید نمود