• 1403/03/27 - 07:11
  • /Zy3S

وبینار فرایند برگزاری اردوی آموزشی، فرهنگی، زیارتی و تفریحی همراه با ستاره ها ۲ برگزار شد

وبینار فرایند برگزاری اردوی آموزشی، فرهنگی، زیارتی و تفریحی همراه با ستاره ها ۲ شنبه ۲۶ خرداد ماه سال جاری با حضور مدیران دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

وبینار فرایند برگزاری اردوی آموزشی، فرهنگی، زیارتی و تفریحی همراه با ستاره ها ۲ شنبه ۲۶ خرداد ماه سال جاری با حضور مدیران دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد .

گفتنی است: دکتر اشرف مظاهری، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه حضور و به بحث و تبادل نظر پرداخت.

لازم بذکر است: معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، اردوی تابستانی آموزشی، فرهنگی، زیارتی و تفریحی همراه با ستاره ها ۲ ویژه دانشجویان دختر دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور را در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) در شهر مقدس مشهد برگزار می کند.