• 1402/08/03 - 10:46
  • /ZRUB

وام تحصیلی نیم سال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ واریز شد

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان دکتر اشرف مظاهری از واریز وام تحصیلی نیم سال اول تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد.

مدیر دانشجویی دانشگاه در خصوص واریز وام تحصیلی نیم سال اول تحصیلی گفت: پس از ابلاغ اعتبار وام های دانشجویی در اوایل مهر ماه جاری از سوی صندوق رفاه دانشجویان، اداره رفاه دانشجویان بلافاصله اطلاع رسانی وثبت نام وام ها را آغاز نمود.

وی افزود: متقاضیانی که ثبت نام نمودند نهایتا ۹۵۸ نفر بودند که پس از تهیه اسناد مربوطه و ارسال به صندوق رفاه جهت بررسی و تأیید در تاریخ ۲ آبان ماه جاری به حساب متقاضیان واریز گردید.

دکتر مظاهری تصریح کرد: مبلغ وام تحصیلی دانشجویان مجرد ۲۴.۷۵۵.۰۰۰ریال و دانشجویان متأهل ۴۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال با احتساب ۴ درصد کارمزد می باشد .

به دانشجویان متأهل مرد ماهیانه به ازای هر فرزند ۴.۰۰۰.۰۰۰ریال تسهیلات اولاد تعلق گرفت.