• 1402/07/05 - 21:43
  • /ZKGA

میلاد پیامبر رحمت و آغاز هفته وحدت گرامی باد

دوازدهم ربیع الاول، نخستین روز از هفته وحدت و سالروز ولادت پیامبر رحمت به روایت اهل سنت است. میلادی که سرآغاز خوبیها و پاکیها و فرصتی برای اتحاد، همدلی و همزبانی میان مسلمانان است.

هفته وحدت، یادآور ولادت رسول خوبی‌ها حضرت محمد(ص) آخرین فرستاده پروردگار است،‌ پیام‌آوری که وحدت امت اسلامی را از راهبردهای بنیادین اقتدار امت اسلامی در تمام زمانها و مکانها دانسته و اقتدار و عزت جامعه نوپای اسلامی در عصر رسالت به خاطر وحدت و راهکارهای ارائه شده از طرف پیامبر خاتم (ص) بود.

روزهای ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول را به عنوان هفته وحدت نامگذاری کرده اند، ‌آرمانی بزرگ و قابل ستایش که در صورت تحقق پیامدها نتایج مطلوبی را به دنبال خواهد داشت. منشأ این اقدام برپایه روایاتی است که در خصوص زادروز نبی مکرم اسلام(ص) مطرح شده و به سبب آن پیروان مذاهب اسلامی با اعتقاد به یکی از این دو روز با برپایی جشن و سرور و شادمانی، ارادت خود را به ساحت مقدس و متعالی پیامبر اعظم(ص) ابراز می دارند.

همه ساله در ماه ربیع الاول به مناسبت میلاد آخرین فرستاده خدا و به ابتکار امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی، فاصله ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول در ایران و بسیاری از کشورهای اسلامی، هفته وحدت برگزار می شود تا مسلمان به جشن و سرور بپردازند.