• 1402/06/18 - 07:45
  • /Zq7z

رتبه برتر مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در کشور

طی نظرسنجی انجام شده از دانشجویان پیرامون خوابگاه ها و تسهیلات رفاهی، دکتر اشرف مظاهری مدیر امور دانشجویی به عنوان مدیر برتر معرفی شد و مورد تقدیر قرار گرفت.

اولین دوره‌ آموزشی ارتقای توان مدیریتی مدیران دانشجویی و روسای ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور" طی روزهای ۴ تا ۶ شهریور ماه جاری در خزرآباد ساری، همراه با برنامه‌های مختلف آموزشی و جانبی برگزار شد.

در این دوره آموزشی، دکتر اشرف مظاهری مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی نظرسنجی انجام شده از دانشجویان پیرامون خوابگاه ها و تسهیلات رفاهی به عنوان مدیر برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است این دوره، با حضور ۱۳۰ نفر از مدیران دانشجویی و روسای ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

لازم بذکر است: در این راستا صبح امروز ۱۴ شهریور ماه سال جاری پرسنل اداره امور خوابگاه های دانشجویی با اهدای گل از دکتر مظاهری تقدیر کردند.

رتبه برتر مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در کشور رتبه برتر مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در کشور