- 1402/05/29 - 07:13
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZRLz
دومین جلسه از سلسله کارگاه های جوانی جمعیت برگزار شد
جلسه دوم از سلسله کارگاه های جوانی جمعیت، ۲۸ مرداد ماه سال جاری با حضور کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی و رابطین فرهنگی، قرآنی واحدهای مختلف دانشگاه در سالن سینا دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این جلسه دکتر حمزه ارباب کارشناس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه در خصوص اندیشه های فرزندآوری و غنی سازی روابط زوجین سخنانی بیان نمود.
دکترحمزه ارباب ضمن ارائه توضیحاتی مبنی بر عدم تعادل جمعیت و پیری جمعیت گفت: میزان باروری کل در سال ۱۳۶۵، ۶/۵ فرزند به ازاء هر زن بوده است که این عدد در سال ۱۳۹۵ به ۲/۱ تولد رسیده است.
این دکترای مشاوره خاطرنشان کرد: از دلایل تمایل به فرزندآوری کم می توان به آیتم های مذهبی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ذهنیتی و روان شناختی اشاره کرد.
کارشناس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه نقش حمایتی مردان و خانواده ها در کیفیت بارداری، میل به فرزندآوری و پیشگیری از افسردگی را بسیار حائز اهمیت برشمرد و در مورد سه مرحله مهم دوران بارداری (سه ماهه اول، سه ماهه دوم و سه ماهه سوم) توضیحاتی ارائه داد.
وی در پایان، باور و اندیشه های افراد مختلف در فرزندآوری را بیان نمود و حاضرین به بیان نظرات خود پرداختند.
لازم بذکر است سلسله کارگاه های جوانی جمعیت در دو گروه ویژه کارکنان و رابطین فرهنگی، قرآنی واحدهای مختلف دانشگاه در حال برگزاری است و دارای ساعت آموزشی ضمن خدمت می باشد.
نظر دهید