• 1402/08/08 - 09:49
  • /ZeWB

جلسه شورای صنفی و پیگیری مشکلات تغذیه دانشجویان برگزار شد

جلسه شورای صنفی و پیگیری مشکلات تغذیه دانشجویان یکشنبه هفتم آبان ماه سال جاری در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

در این جلسه که با هدف رسیدگی به مشکلات تغذیه دانشجویان برگزار شد، دکتر اشرف مظاهری مدیر امور دانشجویی، مهندس جواد سلیج محمودی مسئول اداره تغذیه، حسین مهدیان پیمانکار سلف سرویس مرکزی و تعدادی از نمایندگان شورای صنفی دانشجویی حضور داشتند.

دراین جلسه در مورد کیفیت بهتر برخی غذاها و افزایش میزان مبلغ جریمه عدم دریافت غذای رزرو شده دانشجویی بحث وتبادل نظر صورت گرفت.

از مصوبات این جلسه می توان به موارد ذیل اشاره کرد: ۱- محل توزیع غذای دانشجویان پسردر طبقه اول سلف انجام و دانشجویان دختر در طبقه همکف صورت پذیرد. ۲_ برنج مصرفی دانشجویان ایرانی شود ۲-کیفیت برخی غذای دانشجویان بهتر گردد ۳_طبق درخواست دانشجویان ماست مصرفی موسیر دار توزیع شود