• 1402/12/09 - 09:36
  • /ZeUR

بازدید ارزیابی بخش مدیریت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان توسط تیم مدیریت دانشجویی

به گزارش تیم مدیریت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان ارزیاب از دانشگاه علوم پزشکی لرستان بازدید نمودند.گروهی متشکل از دکتر اشرف مظاهری مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به همراه مهندس جواد سلیج محمودی رئیس اداره تغذیه و منیر دهقانی سرپرست اداره امور خوابگاه‌های دانشگاه‌ بعنوان ارزیاب دانشگاه علوم پزشکی لرستان که از طرف وزارت بهداشت انتخاب شده بودند، جهت ارزیابی غذای دانشجویی شامل چگونگی تهیه مواد خام، کیفیت مواد خام،نگهداری مواد، انبارهای زیر صفر و بالای صفر، فرایند و مراحل پخت غذا. کیفیت و کمیت آن بازدید کردند.

کلیپی کوتاه در این باره ببینید