نظارت بر نحوه آماده سازی مواد غذایی (چرخ کردن گوشت، پاک کردن برنج، شستشوی مواد و غیره) و طبخ غذا
نظارت برنحوه استفاده از لوازم و تجهیزات آشپزخانه و سلف سرویس توسط عوامل پیمانکار
حضور به موقع در محل سلف سرویس و آشپزخانه در طول ساعات طبخ و توزیع غذا
ارائه گزارش آمار طبخ به واحد تغذیه
پیگیری انجام تعمیرات ساختمانی، تجهیزات و تأسیساتی در موقع لزوم
پیگیری تهیه و تأمین مواد شوینده و ضد عفونی کننده و نگهداری آن در محل مناسب و تحویل به پیمانکار بصورت روزمره .
نظارت بر تهیه و نگهداری ، پخت ، توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی
انتخاب ، سفارش ، تحویل ، نگهداری مواد غذایی خام و نظارت بر بهداشت مواد غذایی
تهیه آمارها و صورت هزینه ها و کنترل کلیه نیازهای سلف سرویس ها اعم از بهداشتی ، فنی
مسئول سلف
شرح وظایف: