• 1403/03/08 - 12:44
  • /ZjeR

کسب ۱۵ رتبه کشوری در بخش‌های معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی و فناوری جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان تا به امروز ۱۵ رتبه کشوری در رشته‌های مختلف جشنواره قرآن و عترت کسب کردند و مسابقات بخش آوایی نیز در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه؛ دکتر اعظم باقری با اعلام این خبر اظهار کرد: با اعلام نتایج مرحله کشوری برخی از بخش‌های بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان ۶ رتبه کشوری در بخش معارفی، ۲ رتبه کشوری در بخش هنری، ۳ رتبه کشوری نیز در بخش‌ ادبی، ۲ رتبه کشوری در بخش پژوهشی و ۲ رتبه کشوری در بخش فن آوری کسب کردند.

وی خاطرنشان کرد: مسابقات مرحله نهایی بخش آوایی این جشنواره در مشهد مقدس در حال برگزاری است که امیدواریم دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان نتایج مطلوبی در این مسابقات نیز کسب کنند.

وی تصریح کرد: این موفقیت در سایه تلاش‌های فعالان قرآنی دانشگاه محقق شده و امیدواریم امسال نیز دانشگاه علوم پزشکی کاشان جز دانشگاه های برتر این جشنواره باشد.