• 1402/08/13 - 10:30
  • /ZLXB

پیام معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه دکتر اعظم باقری به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان پیامی صادر کرد.

متن این پیام بدین شرح است:

باسمه تعالی
۱۳ آبان مظهر و تجلی گاه ظلم ستیزی، قیام و خروش ملت فهیم و رشید ایران اسلامی در برابر استکبار است.
استکباری که با تکیه بر توهم خود ساخته سیطره خود را عالم گیر می دانست دز پهنه خاک و سرزمین مقدس ایران همینه پوشالی خود را از دست داد و به جهانیان نشان داد که با توکل به ذات لایزال الهی و تکیه بر وحدت و قدرت ملت هیچ قدرتی توان رسوخ به این دژ مستحکم را نخواهد داشت .
غارت و تاراج ملت ها، جنگ های داخلی و استثمار و بهره کشی سوغات حضور آمریکا در اقصی نقاط جهان است .
اکنون در غزه کودکان و زنان با تایید و پشتیبانی مالی و تسلیحاتی ایالات متحده به خاک و خون کشیده می شوند و در شدیدترین نوع محاصره دارویی و غذایی قرار می گیرند .
جهان امروز به ماهیت بزک شده غرب و در راس آن امریکا پی برده است .
بیداری ملت ها و انسانهای آزاده جهان ثمره پایمردی و استواری ملت ایران در مبارزه و با ظلم و استکبار است .
ما دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن گرامیداشت ۱۳ آبان و شهدای گرانقدر آن و محکومیت آنچه در غزه به عنوان نسل کشی توسط صهیونیست های غاصب و متجاوز در جریان است، به تأسی از سخنان رهبر حکیم انقلاب اعلام می داریم که قدرت ایمان مظلوم فلسطین از بمب ها و موشک ها به یقین بیشتر است و به زودی خورشید فتح در سرزمین قدسی طلوع خواهد کرد .ان شالله