• 1402/06/01 - 12:34
  • /Z7Nz

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی به مناسبت روز پزشک

دکتر اعظم باقری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پیامی اول شهریور روز پزشک را به پزشکان، رزیدنت ها، اینترن ها و فیزیوپات های دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام دکتر اعظم باقری بدین شرح است :

یا من اسمه دوا و ذکره شفا
حمد و ثنای خداوندی که شفا بخش جان و جلا دهنده روح آدمیان است.
همان او که طبیب را واسطه ای برای رحمت واسع سلامتی بندگان قرار داد.
و چه نیکو سر انجامی ست آن هنگام که با دستان طبیبی جانی تازه به هموطنی دمیده می شود که در هنگامه درد و بیماری چشمان امیدش به اوست.

فلسفه و هدف روز پزشک تجلیل از مقام پزشکان در جهت نجات جان انسان ها است که بدون شک، بهترین هدیه روز پزشک نیز، قدرشناسی از زحمات آنان است.
یکم شهریور سالروز گرامیداشت حکیم و فیلسوف بزرگ شیخ الرئیس ابوعلی سینا که فخر ایرانیان است را فرصتی مغتنم می دانم تا از زحمات تمامی پزشکان این مرز و بوم به ویژه پزشکان عزیز و سخت کوش دانشکده علوم پزشکی کاشان قدردانی و تبریک عرض نمایم.
از خداوند قادر متعال سلامتی را برای همه این عزیزان خواستارم.
باشد که با خدمتگزاری صادقانه در مسیر پر از امید سلامتی، سال ها موفق و رضای الهی را کسب نمایند.

دکتر اعظم باقری

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه