• 1403/01/27 - 09:03
  • /ZpKR

نشست نمایندگان کانون ها و تشکل ها با معاون فرهنگی و دانشجویی برگزار شد

نشست نماینده کانون ها و تشکل ها با حضور مدیر و کارشناسان فرهنگی ۲۶ بهمن ماه سال جاری ساعت ۱۳در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر اعظم باقری معاون فرهنگی و دانشجویی اعیاد را تبریک گفته و از عملیات غرورآفرین «وعده صادق» در حمله به سرزمین‌های اشغالی و رژیم غاصب اسرائیل حمایت کرد.

وی همچنین خاطر نشان کرد : باید برای هر برنامه‌ زودتر برنامه ریزی کرد تا به شورای فرهنگی برسد و اعتبار برای آن اختصاص یابد تا آن برنامه قابلیت اجرایی داشته باشد.

از جمله برنامه های فرهنگی پیشنهادی کانون ها و تشکل ها برای ماه اردیبهشت می توان به اردوی قم جمکران، جشن روز دختر، اردوی نمایشگاه کتاب، برگزاری شب شعر و شب داستان، جشن برای پیروزی ایران ، پخش فیلم و ... اشاره کرد.