• 1402/09/15 - 11:02
  • /ZazQ
به مناسبت روز حسابدار؛

معاون فرهنگی و دانشجویی از واحد مالی معاونت تقدیر کرد

به مناسبت روز حسابدار، دکتر اعظم باقری معاون فرهنگی و دانشجویی از واحد مالی معاونت چهارشنبه ۱۵ آذر ماه سال جاری تقدیر کرد.

دکتراعظم باقری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به همراه مسئولین معاونت، ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲ همزمان با روز حسابدار با اهدای گل از مدیر و کارکنان واحد مالی معاونت فرهنگی و دانشجویی تقدیر و تشکر کرد.

دکتر اعظم باقری گفت: پانزدهم آذر ماه که بعنوان "روز حسـابدار" نامگذاری شده است، فرصت مناسبی برای قدردانی از خدمات ارزشمند همکاران امور مالی به ویژه حسابداران پرتلاش می باشد.

وی ادامه داد: انجام صحیح، سریع و دقیق امور، از اولویت های این حوزه است که تا کنون و بحمدالله به طور صحیح اجرا شده است و بخاطر وجود همکاران پرتلاش و متعهد در حوزه امور مالی معاونت، خداوند را شاکریم.

معاون فرهنگی و دانشجویی از واحد مالی معاونت تقدیر کرد معاون فرهنگی و دانشجویی از واحد مالی معاونت تقدیر کرد