امروز : 06 مرداد 1403
  • 1403/04/30 - 08:05
  • /ZDjS

مسابقه انقلاب غیرت برگزار می شود

مسابقه انقلاب غیرت از محتوای پوسترهای نمایشگاه جواهرانه که در محوطه ورودی آمفی تئاتر شهدای دانشگاه برپا شده است، برگزار می شود.

زهرا محلوجی زاده سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: به مناسبت دهه امر به معروف و نهی از منکر و روز عفاف و حجاب نمایشگاه جواهرانه در محوطه ورودی آمفی تئاتر شهدای دانشگاه برپا شده است که از محتوای پوسترهای موجود در این نمایشگاه سوالاتی طراحی شده است.

وی افزود: اساتید و کارکنان دانشگاه می توانند پاسخ سوالات را همراه با نام و نام خانوادگی، تلفن تماس و محل اشتغال برای خانم قدرت اللهی در پیام رسان ایتا به شماره ۰۹۱۳۳۶۲۱۵۷۱ ارسال نمایند.

گفتنی است: مهلت ارسال پاسخ سوالات لغایت ۱ مرداد ماه سال جاری می باشد.

سوالات مسابقه:

۱. این جمله از کدام شخصیت است:
"زن باید در مقدرات اساسی مملکت دخالت کند."
الف. مقام معظم رهبری

ب. امام خمینی (ره)
ج. شهید بهشتی

د. شهید مطهری

۲. واکنش محمدرضا پهلوی به این سوال که "آیا زنان می توانند مثل مردان کشورداری کنند؟" چه بود؟
الف. موافق بود

ب. مخالف بود
ج. واکنشی نشان نداد

د. ترجیح داد سکوت کند.

۳. این جمله را کامل کنید. " زن ............... است، سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است."
الف. الگوی جامعه

ب. مادر
ج. مربی جامعه

د. هویت جامعه

۴. از نظر ژان لوروریه روزنامه نگار فرانسوی، ویژگی ممتاز رژیم پهلوی را در نگاه مردم ایران چه می‌داند؟
الف. فساد و انحطاط اخلاقی

ب. پیشرفت همه جانبه