• 1403/06/24 - 08:43
  • /ZbFS

شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه با هدف تشریح برنامه های ماههای گذشته و تبیین و تصویب برنامه های مهر ماه سال جاری سه شنبه ۲۰ شهریور ماه سال جاری در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین عباس ابن علی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری از مساعدت و تلاش های ارزنده تشکل ها و دست اندرکاران در برپایی برنامه های با شکوه محرم و صفر به ویژه حضور دانشجویان در راه پیمایی اربعین حسینی قدردانی و بر حفظ این دستاورد معنوی در طول سال تأکید کرد.

احمدرضا لطف آبادی مدیر امور فرهنگی دانشگاه ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام شده در ماههای اخیر به تشریح برنامه های پیشنهادی فرهنگی در مهر ماه از جمله برگزاری مراسم تجدید پیمان با آرمانهای انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر در ابتدای سال تحصیلی، برپایی غرفه های استقبال از دانشجویان جدیدالورود، برگزاری مراسم یادمان شهدای گمنام دانشگاه و... پرداخت.

لطف آبادی، تمرکز بر اجرای برنامه های باکیفیت و انجام فعایت های مشترک توسط کانون ها و تشکل ها و بهره گیری از توان دانشجویان را از اولویت های کاری حوزه مدیریت فرهنگی مطرح کرد.

گفتنی است در این جلسه از زحمات حاج آقا ناصری فرد در مساعدت اعزام دانشجویان به راهپیمایی عظیم اربعین با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل شد.

• کد خبر : 132023

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد