• 1402/07/19 - 12:15
  • /ZCjB
طی حکمی از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه؛

سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان منصوب شد

طی حکمی از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر حمزه ارباب به سمت " سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان " منصوب شد.

ارباب دارای مدرک دکترای مشاوره است. وی به عنوان کارشناس در اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان فعالیت داشته است.

پیش از این حسین بیغم این سمت را بر عهده داشته است.

متن حکم انتصاب بدین شرح است:

با عنایت به نامه شماره ۶۸۵/۶۰۳ مورخ ۱۴۰۲/۷/۱۶ مدیرکل محترم امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت متبوع و با توجه به هماهنگی های بعمل آمده و با توجه به توان و تعهد جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت " سرپرست اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان " در این معاونت منصوب می شوید. انتظار دارم با مدیریت شایسته در جهت دستیابی به اهداف مورد نظر اینجانب شامل:

• ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات روان شناختی (سطوح سه گانه پیشگیری) مورد نیاز دانشجویان
  • برگزاری جلسات شورای تأمین بهداشت روانی دانشجویان
  • مدیریت بهینه و اجرای مصوبات کمیته مداخله در رفتارهای خودآسیب رسان دانشجویان
  • نظارت بر غربالگری روان شناختی دانشجویان جدیدالورود
  • اجرای مطالعات مرتبط با حوزه سلامت روان دانشجویان
  • پیگیری و نظارت بر وضعیت روان شناختی دانشجویان دارای مشکل افت تحصیلی
  • مدیریت خدمات مددکاری اجتماعی دانشجویان
  • اجرای کارگاه های آموزشی روان شناختی با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقای سلامت روانی دانشجویان
  • انجام سایر امور محوله از سوی مافوق

تلاش نمایید. امید است با توکل به خداوند متعال و استفاده از ظرفیت ها یموجود با رعایت مقررات و ضوابط قانونی و شرعی در پیشبرد و تحقق اهداف معاونت و مسئولیت محوله موفق و موید باشید.