• 1403/05/21 - 07:22
  • /ZZTS

دومین رویداد فرهنگی و آموزشی مثبت آرمان برگزار شد

دومین رویداد فرهنگی و آموزشی مثبت آرمان با حضور دبیران و اعضای فعال انجمن ها، کانون ها، تشکل ها و فعالین رسانه ای مثبت مفدا در مشهد مقدس برگزار شد.

سرپرست مدیریت امور فرهنگی با اعلام این خبر گفت: اردوی مثبت آرمان از ۱۵ لغایت ۱۸ مرداد ماه سال جاری با حضور ۱۵ نفر از دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مشهد مقدس برگزار شد.

زهرا محلوجی زاده افزود: این اردو به مدت سه روز در مشهد مقدس و به منظور رشد خلاقیت، افزایش مهارت های فردی و ... توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و دانشجویان علاوه بر فرصت زیارت حضرت امام رضا علیه السلام، کار گروهی و فعالیت فرهنگی را تمرین کردند.

سرپرست مدیریت امور فرهنگی خاطرنشان کرد: در حاشیه این رویداد، برنامه های فرهنگی و آموزشی در قالب دورهمی های شبانه و کارگاه های آموزشی متناسب با هر اردو انجام شد.