• 1402/07/18 - 11:24
  • /ZEyB

جلسه کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد

جلسه کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مشاور فرهنگی کمیته فرهنگی شورای شهرکاشان و سایر اعضا روز سه شنبه ۱۸ مهر ماه سال جاری در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، بر اساس دستور کار جلسه طیبه الله وردیان کارشناس مسئول امور فرهنگی به طرح و بررسی مصوبات جلسه پیشین کمیته فرهنگی پرداخت.

پس از آن خانم رمضانعلی زاده مشاور فرهنگی کمیته فرهنگی شورای شهرکاشان، طرح دوره های آموزشی مهارت ورزی پیش از ازدواج و حین ازدواج را ارائه کرد.

برگزاری جشن های تولد دانشجویان متولد هر ماه در خوابگاه های دانشجویی و ایجاد فضایی شاد و با نشاط، حضور مشاورین در خوابگاه ها و صحبت با دانشجویان، برگزاری جلسات شب شعر با عنوان شب عاشقی و ... از مصوبات این جلسه بود.

هم چنین مقرر گردید مدیریت فرهنگی با همکاری کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت ویژه برنامه " هر ماه یک رویداد" را با محوریت "ایران جوان" ویژه دانشجویان برگزار نماید.

جلسه کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد جلسه کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد جلسه کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد جلسه کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شد