• 1402/10/13 - 07:41
  • /ZgYQ

جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان تربیت بدنی منطقه مرکزی برگزار شد

جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان تربیت بدنی منطقه مرکزی (دانشگاه‌های یزد، اصفهان، کاشان و شهرکرد) سه شنبه مورخ ۵ دی ماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان تربیت بدنی منطقه مرکزی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور مدیران و کارشناسان تربیت بدنی این منطقه برگزار شد که در ابتدای جلسه دکتر جوادیان دبیر منطقه مرکزی و مدیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به مهمانان، گزارشی از عملکرد اداره تربیت بدنی ارائه کرد.

سپس در خصوص طرح تحول فعالیت های ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور که به تازگی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ شده بود به طور مفصل صحبت شد . همچنین کارشناسان حاضر در جلسه دغدغه های خود را بیان کردند.

در پایان این جلسه نیز کارگاه آموزشی با موضوع "خستگی در ورزش " برگزار شد.

گفتنی است: عباسعلی مرشدی رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه حضور داشتند.