• 1402/09/13 - 12:10
  • /ZjyQ

جلسه شورای صنفی دانشجویان تشکیل شد

جلسه شورای صنفی یکشنبه ۱۲آذر ماه سال جاری با حضورمعاون فرهنگی و دانشجویی، مدیرامور دانشجویی، سرپرست اداره امورعمومی و سرپرست اداره امور خوابگاه ها و تعداد ۱۵ نفر نمایندگان شورای صنفی در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار گردید.

درابتدای این نشست دوستانه دکتر اعظم باقری به اهمیت شورای صنفی در امور معاونت اشاره کرد و از بزرگترین گروه نمایندگان دانشجویی دانشگاه (شورای صنفی) خواست که پرتلاش به فعالیت های خود ادامه دهند.

در ادامه این جلسه، دانشجویان شورای صنفی پیشنهاد دادند از مسئول حراست ستاد مرکزی دعوت بعمل آید تا نشستی پیرامون مسائل حقوقی وامنیتی دانشجویان داشته باشند.

معاون فرهنگی و دانشجویی پس از تبادل نظر ورایزنی با شورای صنفی، گفت: به مناسبت روز دانشجو مراسم جشنی روز چهارشنبه ۲۵ آذر ماه سال جاری برگزارگردد.

در پایان به پیشنهاد معاون دکتر باقری مقررگردید طرح بازارچه کار دانشجویی جهت فروش لوازم التحریر وسایر اقلام موردنیاز دانشجویی افتتاح شود.

جلسه شورای صنفی دانشجویان تشکیل شد جلسه شورای صنفی دانشجویان تشکیل شد جلسه شورای صنفی دانشجویان تشکیل شد جلسه شورای صنفی دانشجویان تشکیل شد