- 1404/01/26 - 14:01
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZiXV
جلسه بررسی و بهبود کیفیت خدمات سلف دانشجویی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسهای با حضور مسئولان ذیربط به منظور ارتقای کیفیت خدمات سلف دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.
جلسه بررسی و بهبود کیفیت خدمات سلف دانشجویی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، جلسهای با حضور مسئولان ذیربط به منظور ارتقای کیفیت خدمات سلف دانشجویی دانشگاه برگزار گردید.
مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه:
اصلاح ساختار نیروی انسانی سلف مرکزی دانشگاه
تقویت نظارت بر فرایند طبخ و توزیع غذا در سلف دانشجویی ارائه برنامه عملیاتی رفع چالشهای بهداشتی و تأسیساتی سلف بررسی راهکارهای تامین مالی برنامههای بهبود کیفیت
گفتنی است: این جلسه با هدف ارتقای سطح کیفی خدمات تغذیه دانشجویان و بهبود شرایط بهداشتی و اجرایی سلف دانشجویی برگزار شد.

نظر دهید