• 1402/11/30 - 12:10
  • /ZutR

به همت اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی و با همکاری نیروی انتظامی جلسه آموزشی با عنوان آشنایی با مواد مخدر، آسیب شناسی اعتیاد و پیشگیری در محیط دانشگاهی روز شنبه ۲۸ بهمن ماه سال جاری در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد.

در ابتدا محمدحسین تقوایی در مورد انواع رایج موادمخدر و عوارض حاد و مزمن آن و همچنین سبب شناسی اعتیاد توضیحاتی داد.

سپس دکتر حمزه ارباب سرپرست اداره مشاوره درباره آسیب های دوران دانشجویی و عوامل زمینه ساز راهکارهای پیشگیری از اعتیاد در دانشجویان سخنانی ایراد کرد.

در پایان، حاضرین به بحث و گفتگو پیرامون این موضوعات پرداختند.

جلسه آموزشی با عنوان آشنایی با مواد مخدر، آسیب شناسی اعتیاد و پیشگیری در محیط دانشگاهی برگزار شد جلسه آموزشی با عنوان آشنایی با مواد مخدر، آسیب شناسی اعتیاد و پیشگیری در محیط دانشگاهی برگزار شد جلسه آموزشی با عنوان آشنایی با مواد مخدر، آسیب شناسی اعتیاد و پیشگیری در محیط دانشگاهی برگزار شد