• 1402/08/24 - 08:31
  • /ZHuQ

ثبت نام وام شهریه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ آغاز شد

کلیه دانشجویان شهریه پرداز که متقاضی وام شهریه می باشند، می توانند جهت ثبت نام از تاریخ ۲۳ تا ۲۸ آبان ماه سال جاری با مراجعه به پرتال portal.srd.ir درخواست خود را ثبت نمایند.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجوی دانشگاه؛ دکتر اشرف مظاهری مدیر امور دانشجویی گفت: دانشجویان بعد از ثبت درخواست خود، فرم ثبت نام را از قسمت درخواست های جدید پرینت و بعد از ثبت مبلغ شهریه و تأیید آن(مهر و امضاء) توسط آموزش دانشکده به اداره رفاه دانشجویان تحویل نمایند.

وی با اشاره به اینکه ثبت تعداد واحد نیم سال جاری (از۶ تا ۲۴ واحد) و معدل ترم قبل الزامی است، افزود: ثبت نام درپرتال برای تمامی دانشجویان متقاضی الزامی وعدم مراجعه به منزله انصراف از دریافت وام خواهد بود.

گفتنی است: ارائه تعهد محضری به علاوه مدرک شغلی ضامن جهت متقاضیان جدید الزامی می باشد. (جهت دریافت فرم تعهد محضری کلیک نمایید)

لازم بذکر است: دانشجویان متقاضی پس از ثبت نام و تکمیل و تحویل مدارک می بایست با مراجعه به پرتال دانشجویی خویش، نسبت به مشاهده نظرکارشناس اداره رفاه و رفع نواقص احتمالی اعلام شده، اقدام نمایند.