• 1402/07/22 - 11:14
  • /ZeQB

ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود آغاز شد

روز اول ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود، پذیرفته شدگان آزمون سراسری ۱۴۰۲ امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی کاشان آغاز شد.

دکتر اشرف مظاهری مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعلام خبر فوق گفت: فرایند ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری ۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال انجام است.

دکتر مظاهری با اشاره به اینکه برنامه ریزی های لازم جهت حضور دانشجویان جدیدالورود انجام شده است، افزود: امروز پذیرفته شدگان در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و تغذیه جهت ثبت نام در دانشگاه حاضر می شوند.

مدیر امور دانشجویی اظهار داشت: بر اساس برنامه تدوین شده، روز یکشنبه دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی در رشته های پرستاری، مامایی، اتاق عمل، هوشبری و فوریت های پزشکی و روز دوشنبه دانشجویان دانشکده های پیراپزشکی و بهداشت در رشته های بهداشت عمومی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، فناوری اطلاعات سلامت، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، رادیولوژی و علوم آزمایشگاهی جهت ثبت نام حضور می یابند.

وی خاطر نشان کرد: همزمان با اعلام اسامی پذیرفته شدگان توسط سازمان سنجش کانال نوسفر در ایتا جهت پاسخگویی به سوالات و ابهامات دانشجویان نوورود به آدرس https://eitaa.com/nosafarkaums راه اندازی شد و در حال فعالیت می باشد.

استقبال تشکل ها و کانون های فرهنگی، انجام مراقبت دوره ای سلامت، برگزاری کلاس های آموزشی برای والدین دانشجویان و .... از برنامه های اجرا شده در فرایند ثبت نام می باشد.

ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود آغاز شد ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود آغاز شد ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود آغاز شد ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود آغاز شد