• 1403/06/19 - 07:54
  • /ZZES

اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در طرح حکیمان ۳ شرکت کردند.

سومین دوره اردوی فرهنگی، آموزشی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مجتمع فرهنگی – آموزشی شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه؛ سومین دوره اردوی فرهنگی آموزشی ویژه اعضای هیئت علمی برگزار شد

از دانشگاه کاشان تعداد ۱۵ نفر از اعضای هیئت علمی به همراه خانواده هایشان در طرح حکیمان ۳ که در مشهدمقدس برگزار شد، شرکت کردند.

در دوره هفدهم طرح حکیمان که ویژه دانشگاه های شیراز – کاشان - گیلان – فساء – توانبخشی – شوشتر – سیرجان و شاهد بود حدودا ۱۰۰ نفر حضور داشتند.

لازم بذکر است: حضور اساتید جوان، رشته های تخصصی بالینی، متاهل و ترجیحا هر دو نفر هیئت علمی و عدم حضور در ۲ دوره قبل از شرایط شرکت در این دوره بود.

گفتنی است: این اردو در مجتمع شهدای سلامت در مشهد مقدس از تاریخ 12 لغایت 15 شهریور ماه 1403 برگزار شد.

• کد خبر : 131955

اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در طرح حکیمان ۳ شرکت کردند. اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در طرح حکیمان ۳ شرکت کردند. اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در طرح حکیمان ۳ شرکت کردند. اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در طرح حکیمان ۳ شرکت کردند.