اطلاعیه های معاونت

برگزاری مسابقه بزرگ خاطره نویسی سلامت در حوادث و فوریتها

مسابقه بزرگ خاطره نویسی سلامت در حوادث و فوریت ها را با هدف تهیه سناریوهای ملی بحران برگزار می شود.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور گفت: مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور در نظر دارد مسابقه بزرگ خاطره نویسی سلامت در حوادث و فوریتها را با هدف تهیه سناریوهای ملی بحران، که پیش نیاز برنامه ریزی های جدی برای مقابله با بحران های شایع در سطوح ملی و منطقه ای همچون زلزله، سیل، طوفان، بیماری های همه گیر، حوادث با تلفات بالا، جنگ است، برگزار کند.

دکتر محمد تقی طالبیان افزود: تمامی کارکنان شریف و مرتبطین نظام سلامت شامل تیم های درمانی (پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان، کارکنان بهداشتی، بهیاران، بهورزان) نیروهای غیردرمانی شاغل در مجموعه های بهداشتی- درمانی مانند کادر فنی و مهندسی، حراست و انتظامات، کارکنان اداری، مالی، پشتیبانی و آموزشی – پژوهشی شاغل در اقصی نقاط کشور و سطوح مختلف همچون خانه های بهداشت، شبکه ها و مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی، مراکز تشخیصی – درمانی بستری و سرپایی، درمانگاه ها و بیمارستانهای دولتی، خصوصی، خیریه و عمومی غیر دولتی (مثل تأمین اجتماعی، نظامی، نفت، بانک ها) اورژانس های پیش بیمارستانی و مراکز آمبولانس خصوصی و ستاد دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می توانند در این مسابقه ملی شرکت کنند.

وی ادامه داد: برای شرکت در مسابقه باید یکی از حوادث واقعی رخ داده را که موجب ایجاد اختلال در عملکرد طبیعی سازمان شده، ‌در قالب فرم مسابقه شرح داد. این حوادث می تواند در داخل محیط کار اتفاق افتاده باشد (مثل قطع برق بیمارستان یا انفجار مخزن ذخیره گازوئیل در خانه بهداشت)، یا خارج از آن محیط رخ داده باشد ولی آثار قابل توجهی بر سازمان بگذارد به نحوی که عملکرد عادی آن را مختل کند (مثل وقوع زلزله یا تصادفات جاده ای با مصدومین انبوه که تعداد زیاد مصدومین باعث ایجاد مشکل جدی برای بیمارستان و نیز اورژانس 115 شود و یا وقوع همه گیری وبا در یک شهرستان که نظام مراقبت از بیماری های آن شهرستان را مختل کند و احتیاج به کمک خارجی باشد)

مهلت ارسال آثار 22 تیرماه 93

دکتر طالبیان مهلت ارسال آثار را تا 22 تیرماه 1393 مصادف با ولادت امام حسن مجتبی سلام الله علیه عنوان کرد و گفت: به نفر اول کمک هزینه سفر زیارتی عمره مفرده (معادل 20 میلیون ریال)، نفرات برگزیده دوم تا چهارم کمک هزینه سفر زیارتی عتبات عالیات (معادل 10 میلیون ریال) است و به 10 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه کمک هزینه سفر زیارتی مشهد مقدس (معادل 5 میلیون ریال) اعطاء می شود.

گفتنی است علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم شرکت در مسابقه به پایگاه اینترنتی demmc.behdasht.gov.ir مراجعه کنند.

ساعت : 9:36 -  روز  : شنبه  - 23 /  1 / 1393 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :1078