اخبار و اطلاعیه ‏ها

مراسم تکریم و معارفه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 2/10/94 با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، مسئولین، مدیران و جمعی از دانشجویان دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشکده دندان پزشکی برگزار شد.

رئیس دانشگاه در این مراسم، با اشاره به سختی کار در معاونت دانشجویی فرهنگی با توجه به آرمان گرایی و مطالبات دانشجویان، تدبیر و مدیریت دکتر مازوچی و زحمات همکاران این معاونت را کارساز دانست و نیت الهی، اخلاص در عمل، صرف وقت و پیگیری و اهتمام در امور، ایثار و فداکاری را از دیگر ویژگی های ایشان برشمرد.

دکتر محمد حسین اعرابی، با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه از لحاظ علمی جزء برترین های کشور هستند، اظهار داشت: ساعات فراغت دانشجویان فرصت بسیار طلایی و ارزشمندی است که نیازمند خلاقیت در برنامه ریزی برای بهره وری دانشجویان از این زمان می باشد.

وی، از مدیریت مدبرانه و زحمات دکتر مازوچی در موفقیت های فرهنگی و کسب رتبه های برتر فرهنگی دانشگاه تقدیر و تشکر کرد و برای دکتر حمیدرضا گیلاسی در مسوولیت جدید آرزوی موفقیت کرد و اظهار امیدواری کرد: مسیری که تاکنون با موفقیت طی شده بهتر از گذشته و با خلاقیت، تحول و نوآوری ادامه یابد و شاهد ارتقاء بیش از پیش دانشگاه باشیم.

معاون سابق دانشجویی فرهنگی دانشگاه، نیز در این مراسم ضمن تبریک پیشاپیش 17 ربیع الاول سالروز میلاد رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، از مساعدتهای ریاست دانشگاه، مدیران و مسولان و تلاش های همکاران، دانشجویان و فعالان فرهنگی تشکر کرد.

دکتر طاهره مازوچی، با اشاره به حدیث قدسی "بندگان مومن خدا بندگانی هستند که به وسیله نوافل به قرب خدا می رسند و محب خدا می شوند"، اظهار داشت: انجام وظایف محوله در محیط کاری را از نوافل برای خود می دانم.

وی، مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی را یک نعمت و یک امتحان الهی دانست و گفت: خداوند را شاکرم که به عنوان  خدمتگزار در کنار همکاران بوده ام.

دکتر مازوچی، با اشاره به اهمیت فعالیت های قرآنی، کسب رتبه های برتر کشوری  را مدیون لطف الهی و مساعدت های مسوولین دانشگاه و تلاش های همکاران اعضای هیأت علمی و معاونت دانشجویی فرهنگی عنوان کرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این مراسم، از زحمات دکتر مازوچی تقدیر و تشکر کرد.

حجت الاسلام علیرضا شاه فضل، داشتن نیت الهی، اخلاق و اخلاص را لازمه اثر گذار بودن فعالیت های فرهنگی برشمرد و برای حمیدرضا گیلاسی آرزوی توفیق در راستای خدمت صادقانه کرد.

وی، با اشاره به شاخص های فرهنگی مناسب دانشگاه، خواستار توسعه نمازخانه خوابگاه ها شد و ابراز امیدواری کرد: شاخص های فرهنگی دانشگاه بیش از پیش ارتقاء یابد.

دکتر حمیدرضا گیلاسی معاون جدید دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در این مراسم گفت: دکتر مازوچی به عنوان فردی با اخلاق و صبور و پشتکار می باشد که رشد و توسعه شاخص های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گواه این مطلب است.

وی، ضمن تشکر از انتخاب و اعتماد مسوولین دانشگاه، ابراز امیدواری کرد: با مشارکت همکاران حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی در ارتقاء شاخص های دانشجویی فرهنگی گام برداریم.

وی، با بیان اینکه پیشرفت مملکت ما در گرو ارتقاء فرهنگ و اخلاقیات است، اذعان داشت: کار در بخش فرهنگی صرفا از عهده یک نفر خارج است و  برای  ارتقاء بیش از پیش دانشگاه در این زمینه نیازمند تعامل و همکاری اساتید، دانشجویان متخصص  و متعهد می باشیم.

برپایه این گزارش، دکتر غلامعلی حمیدی از طرف اعضای هیات رئیسه دانشگاه، دکتر محمود سلامی به عنوان نماینده دانشکده ها، دکتر علی یوسفیان از سوی همکاران دانشجویی فرهنگی و حوریه اسلامی به عنوان نماینده دانشجویان نیز در این مراسم سخنانی را بیان و از زحمات دکتر مازوچی تجلیل کردند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر از تلاش های دکتر طاهره مازوچی به عنوان معاون سابق دانشجویی فرهنگی دانشگاه تقدیر و تجلیل به عمل آمد و دکتر حمیدرضا گیلاسی نیز به عنولان معاون جدید دانشجویی فرهنگی دانشگاه معرفی شد.

ساعت : 10:10 -  روز  : شنبه  - 5 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 72 / تعداد نمايش :548