2:07:45 AM   1396 / 02 / 04       ورود

وقتى می گوییم «بسیج»، مراد ما فقط یک مجموعه‏ ى نظامى و مُلبس به لباس نظامى و آموزش‏هاى نظامى نیست، بلکه بسیج، یعنى مجموعه‏ ى انسان‏هایى که نیروى خودشان را به میدان می آورند تا در جهاد عمومى کشور و ملت‏شان، در جهت رسیدن به قله‏ ها، فعال باشند و با آنها همکارى کنند و در کارشان سهیم باشند؛ این، معناى بسیج است.

اخبار بسیج دانشجویی

کسب عنوان "موفق ترین حوزه" در جشنواره مالک اشتر

حوزه ی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در سطح حوزه های بسیج دانشجویی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان در جشنواره مالک اشتر، موفق به کسب عنوان "موفق ترین حوزه" شد.

شایان ذکر است، هدف جشنواره مالک اشتر، معرفی برترین و موفق ترین رده های سپاه و بسیج  به صورت سالانه و با انگیزه ایجاد رقابت و الگو سازی بین رده ها از اهداف این جشنواره می باشد. همچنین نو آوری در اجرای برنامه ها، چابکی، نگاههای بلند مدت و الگوهای جهادی از ملاکها رده های برتر بوده است.

لازم به ذکر است این جشنواره به صورت استانی و پس از شناسایی افراد برتر به صورت کشوری برگزار می گردد.

ساعت : 11:13 -  روز  : پنج شنبه  - 15 /  7 / 1395 /  شماره خبر : 53 / تعداد نمايش :190