اخبار معاونت

با حضور دکتر محمد مهدی بحرالعلوم :

از مقام آوران کشوری و دانشگاهی بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت تجلیل شد

کرسی تلاوت و آیین تقدیر از مقام آوران دانشگاه در بیست و یکیمن جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور با حضور دکتر محمد مهدی بحر العلوم رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استاد حاج حمید شاکرنژاد، مسئولین شهری، دانشگاهی و فعالان قرآنی روز شنبه 11 دیماه در خانه تاریخی نگین برگزار شد.

دکتر محمد مهدی بحرالعلوم در آیین تقدیر از برگزیدگان قرآنی دانشگاه ضمن تقدیر از دانشگاه جهت کسب رتبه های قرآنی طی چند سال متوالی، یکی از آفات مسابقات را اکتفا نمودن به عناوین کسب شده دانست و تأکید نمود دانشگاه علوم پزشکی کاشان با برنامه ریزی می تواند همچنان در عرصه قرآنی پیشتاز باشد.

رییس مرکز قرآن و عترت وزارت با عنایت به آغاز بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت اظهار امیدواری نمود، این دانشگاه بتواند نسبت به دوره قبل  موفق تر عمل کند.

دکتر بحر العلوم با تاکید بر اینکه در مرکز قرآن و عترت، بالا بردن سطح کمی و کیفی برنامه های قرآنی بسیار مهم است، از ابلاغ مجموعه طرحهای آموزشی، پ‍ژوهشی و تبلیغی به دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و اجرای آن را مستلزم همکاری و همدلی فعالان قرآنی دانشگاهها دانست.

وی در ادامه تصریح کرد : وزارت بهداشت در سال 1396 علاوه بر جشنواره قرآنی در پیش رو میزبان جشنواره ملی دانشجویان نیز خواهد بود و پیگیر هستیم جشنواره ملی کارکنان و اساتید سراسر دانشگاهها را برگزار نماییم.

بحرالعلوم اظهار امیدواری نمود با توجه به تجربه خوب دانشگاه علوم پزشکی کاشان در اجرای برنامه قرآنی شاهد میزبانی این دانشگاه در دوره های آتی باشیم.

دکتر حمیدرضا گیلاسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن قدردانی از حضور ارزشمند میهمانان این برنامه تعداد شرکت کنندگان دانشگاه را در سه بخش اساتید، کارکنان و دانشجویان جمعا بیش از 1300 نفر عنوان نمود که این تعداد رشد 5.1 برابری نسبت به جشنواره بیستم بود.

ایشان رهآورد جشنواره بیست و یکم را کسب 17 مقام برتر دانست که مجموعا دانشگاه علوم پزشکی کاشان در میان 61 دانشگاه علوم پزشکی موفق به کسب دوم گردید.

استاد حاج حمید شاکرنژاد قاری برجسته بین المللی نیز در این برنامه ضمن تلاوت زیبایی از آیات سوره انبیا در پایان تلاوت خود تمرین روزانه و استماع را جهت موفقیت بیشتر قاریان و حفاظ قرآنی توصیه نمود.

در پایان از برگزیدگان کشوری بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه و نیز فعالان قرآنی دانشگاه با اهداء هدیه و لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

ساعت : 9:42 -  روز  : یکشنبه  - 12 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 42 / تعداد نمايش :200