اخبار معاونت

طرح فراگیر قران کتاب زندگی برگزار می گردد

از سوی شبکه رادیویی قرآن:

طرح فراگیر قران کتاب زندگی برگزار می گردد

همزمان با فرارسیدن فصل تابستان چهاردهمین دوره طرح فراگیر "قرآن، کتاب زندگی" از سوی شبکه رادیویی قرآن برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی رادیو قرآن، هر سال طرح فراگیر "قرآن، کتاب زندگی" با محوریت یک سوره و یا بخشی از قرآن برگزار می شود که همزمان با فرارسیدن فصل تابستان چهاردهمین دوره این طرح با محوریت سوره مبارکه لقمان است که از 31 خردادماه آغاز وبه مدت دو ماه ادامه خواهد داشت.
بنابراین گزارش، این ویژه برنامه در دو نوبت صبحگاهی و عصرگاهی از گروه قرآن و آموزش و اندیشه و فرهنگ قرآنی از شبکه رادیویی قرآن بصورت زنده پخش می شود.
این گزارش حاکیست، ویژه برنامه صبحگاهی این طرح با هدف آشنایی با معارف والای قرآن کریم بخصوص سوره لقمان، بیان موضوعات اخلاقی و انسان ساز در این سوره و کاربرد عملی دستورات الهی در قرآن در زندگی از رادیو قرآن پخش می شود.
آشنایی با پندهای لقمان حکیم، پرداختن به چگونگی کاربرد معارف قرآنی در زندگی و اخلاق در قرآن و زمینه های تعالی از دیگر  آیتم های این برنامه است.
این ویژه برنامه کاری از گروه اندیشه و فرهنگ قرآنی است که هر روز از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 9:15 به مدت 45 دقیقه به تهیه کنندگی فاطمه سالمی و فاطمه گنجی و کارشناسی فاطمه سروی و حجت الاسلام محمد پویا از شبکه رادیویی قرآن به سمع شنوندگان می رسد.
ویژه برنامه عصرگاهی این طرح نیز با هدف پرداختن به نکات معارفی و تفسیری سوره مبارکه لقمان و همچنین حفظ این سوره جهت انس بیشتر با مفاهیم و نکات اخلاقی آن آغاز شد.
بنابراین گزارش، این ویژه برنامه به بررسی  و شناخت سوره مبارکه لقمان و جاری شدن نکات اخلاقی این سوره در بطن زندگی می پردازد.
این ویژه برنامه کاری از گروه قرآن و آموزش رادیو قرآن است که در مدت زمان 90 دقیقه از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 17:30 به تهیه کنندگی مسعودرضا خالقی و گویندگی مهدی صفری به روی آنتن شبکه رادیویی قرآن خواهد رفت.
*یکی از بخش های جذاب ویژه برنامه  "قرآن ، کتاب زندگی" بخش مسابقه پیامکی است که شرکت در آن تا ساعت 24:00 همان شب مجاز است.
در این بخش ابتدا پرسش برنامه برای مخاطبان مطرح می شود که علاقمندان می توانند برای شرکت در مسابقه پیامکی پاسخ صحیح را تا ساعت 24 همان روز به سامانه پیامکی 30000114 ارسال نمایند.
در بخش مسابقه پیامکی 3 نفر از میان کلیه شرکت کنندگان به قید قرعه انتخاب می شوند که اسامی آنها روز شنبه هر هفته بر روی پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن در صفحه اصلی مسابقه پیامکی قرار می گیرد و ساعت 17:30 نیز از رادیو قرآن اعلام می شود.
لازم به ذکر است؛ برنامه "قران، کتاب زندگی" ویژه طرح تابستانی قرآن، کتاب زندگی با محوریت سوره لقمان به جز رادیو قرآن از دیگر شبکه های رادیویی و تلویزیونی هم پخش می شود که علاقمندان می توانند با ارسال پاسخ صحیح به سامانه 3000114 در این طرح بزرگ شرکت نمایند.
*یکی از بخش های ویژه برنامه  "قرآن ، کتاب زندگی" بخش مسابقه کتبی است رسانه ملی در پی رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، چهار هدف دین، اخلاق، امید و آگاهی را سرلوحه ی فعالیت خود قرار داده و تمام همت خود را ، در راستای تولید برنامه ها و اجرای طرح هایی که این اهداف بلند را محقق سازد، به کار گمارده است.
در همین زمینه، شبکه ی رادیویی قرآن، پس از برگزاری موفق سیزده طرح فراگیر تابستانی با همکاری سایر شبکه های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از وبگاه های قرآنی، با استمداد از الطاف الهی و انفاس قدسیه حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه، در تابستان سال 93 چهاردهمین طرح بزرگ تابستانی و فراگیر را با عنوان "قرآن، کتاب زندگی" با محوریت سوره مبارکه لقمان، برای گسترش فرهنگ قرآن و تقویت بعد اخلاقی در جامعه ایمانی به اجرا در می آورد.
شرکت کنندگان در این طرح و علاقمندان به پیاده کردن دستورات اجتماعی و اخلاقی قرآن کریم در خانواده و جامعه علاوه بر نوشیدن از چشمه گوارای تعالیم وحیانی و بهره مند شدن از نکات اخلاقی قرآنی، می توانند در مسابقه های طراحی شده نیز شرکت نمایند.

* اسامی برندگان مسابقات پس از اتمام طرح از طریق  پایگاه اطلاع رسانی رادیو قرآن به نشانی
http://radioquran.ir  اعلام می شوند.

*علاقمندان به شرکت در مسابقه کتبی چهاردهمین دوره طرح تابستانی" قرآن، کتاب زندگی" می توانند فرم پاسخ به سوالات را حداکثردر قطع A4 تا 23 مردادماه 93 به آدرس – تهران رادیو قرآن صندوق پستی 5463-19395 ارسال نمایند.

* تاریخ درج سوالات به همراه فرم پاسخنامه در روزنامه های فراگیر متعاقبا اعلام خواهد شد.

سوالات مسابقه
تفسیر سوره لقمان
محتوای سوره لقمان

علاقمندان می­توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص طرح قرآن کتاب زندگی به آدرس www.radioquran.ir‏ مراجعه نمایند.

موضوعات و مطالب مرتبط با طرح فراگیر تابستانی قرآن کتاب زندگی

ساعت : 11:52 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  5 / 1393 /  شماره خبر : 42 / تعداد نمايش :1467