اداره تغذیه معاونت دانشجویی، فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان:
سرپرست اداره تغذیه: ابوالفضل رادپور
شرح وظایف:
-
نظارت بر کیفیت طبخ غذا.
-
نطارت و کنترل کیفیت و بهداشت اقلام خریداری شده توسط کارپرداز.
-
نظارت و کنترل از لحاظ رعایت موازین بهداشتی درهنگام طبخ.
-
تدوین برنامه و سبد غذایی مناسب دانشجویی با توجه به نیاز بدنی آنها و تأمین میزان کالری مورد نیاز.
-
نظارت و کنترل اقلام خروجی و ورودی به انبار.
-
نظارت بر انبار مواد غذایی و نگهداری مواد غذایی اولیه
-
طبخ غذا و توزیع غذا
-
مدیریت سیستم اتوماسیون تغذیه و صدور کارت تغذیه
-
تامین بموقع تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
-
انتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
-
تدوین و اجرای برنامه غذایی
-
تهیه انالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هریک از غذاها
-
نظارن دقیق به میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده
-
نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار
-
رسیدگی دوره ای به وضعیت بهداشتی محیط سلف سرویس و آشپزخانه
-
پیگیری مسائل و مشکلات اداره تغذیه تا حصول نتیجه
-
درخواست و تهیه وسایل مورد نیاز از طریق کارپردازی حوزه به منظور برطرف نمودن کمبودها
-
اعلام گزارش در صورت تخلف و قصور در انجام امور محوله توسط پیمانکار
-
تائید صورت وضعیت ماهانه شرکت پیمانکار
-
نظارت بر انجام صحیح کلیه امور وابسته به اداره تغذیه

شرح وظایف کارشناس اداره تغذیه:
- تنظیم و پیشنهاد برنامه غذایی صبحانه و ناهار و شام دانشجویان با توجه به نیازها و ضرورت ها
- نظارت بر عملکرد عوامل آشپزخانه به لحاظ رعایت اصول علمی و بهداشتی بههنگام آماده سازی مواد اولیه، طبخ و توزیع غذا
- نظارت بر رعایت بهداشت محیط، ظروف، مواد اولیه و پرسنل شاغل درآشپزخانهها
- کنترل و نظارت بر مواد مصرفی آشپزخانهها به لحاظ تاریخ تولید ومصرف
*ارائه خدمات مشاوره تغذیه به دانشجویان
*آموزش تغذیه در سطح عمومی یا اختصاصی
*ارائه راهکار در زمینه بهبود وضع تغذیه به سرپرست اداره در جهت بهبود شرایط موجود
*بررسی نیازهای سیستمی و تغذیه ای و ارائه پیشنهاد برای تغییرات لازم
*شرح وظایف سرپرست اداره تغذیه ( آقای رشیدی)
*تنظیم برنامه هفتگی ، ماهانه یا موردی – سرپرستی و نظارت بر نحوه اجرای وظایف مسئولین سلف و کارشناسان ناظر
*ارائه خط مشی در زمینه خدمات غذایی بصورت بهینه
*پیگیری امور و مکاتبات با مسئولین بالاتر
*برنامه ریزی و تهیه برنامه غذایی مناسب با توجه به فصول سال و میزان کالری ، پروتئین ، کربوهیدرات ،چربی واغلب ریزمغذی های مورد نیاز دانشجویان با توجه به استانداردهای جهانی

مسئول سلف سرویس مرکزی: محسن توکلی
شرح وظایف مسئول سلف:
- نظارت بر نحوه آماده سازی مواد غذایی (چرخ کردن گوشت، پاک کردن برنج، شستشوی مواد و غیره) و طبخ غذا
- نظارت برنحوه استفاده از لوازم و تجهیزات آشپزخانه و سلف سرویس توسط عوامل پیمانکار
- حضور به موقع در محل سلف سرویس و آشپزخانه در طول ساعات طبخ و توزیع غذا
- ارائه گزارش آمار طبخ به واحد تغذیه
- پیگیری انجام تعمیرات ساختمانی، تجهیزات و تأسیساتی در موقع لزوم
- پیگیری تهیه و تأمین مواد شوینده و ضد عفونی کننده و نگهداری آن در محل مناسب و تحویل به پیمانکار بصورت روزمره .
* نظارت بر تهیه و نگهداری ، پخت ، توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی
* انتخاب ، سفارش ، تحویل ، نگهداری مواد غذایی خام و نظارت بر بهداشت مواد غذایی
* تهیه آمارها و صورت هزینه ها و کنترل کلیه نیازهای سلف سرویس ها اعم از بهداشتی ، فنی و .....

شماره تماس:
-
تلفن تماس: داخلی( 510-511)- 55540021 و 55620751
|
|
|