پیامبر اکرم(ص) می فرمایند:  سه چیز در هر که نباشد هیچ عملی از او کامل نگردد: تقوایی که او را از نافرمانی خدا بازدارد؛ اخلاقی که بوسیله آن با مردم جاهل مدارا کند و بردباری که بوسیله آن رفتار جاهلانه را دفع کند.              ***             رسول مکرم اسلام: هر طور باشید، همانگونه به شما حکومت می شود           ***            اوج عقل بعد از دینداری، دوستی با مردم و خوبی کردن به هر آدم نیک و بد است.            ***            رسول گرامی اسلام(ص) فرمودند: خدا را آن گونه عبادت کن که گویى او را مى بینى، چون اگر تو او را نمى بینى، او تو را مى بیند         ***         آدمی آنگونه که زندگی کرده می میرد و بر همان حال که مرده است محشور می گردد.       ***                هرکس بتواند کار حرامی انجام دهد و آن را فقط از ترس خدا فرو گذارد، خداوند در همین دنیا، پیش از آخرت بهتر از آن را به او عوض می دهد.             ***               رسول اکرم(ص) فرمودند:   نسبت به عمر خود بیش از دارائی ات بخیل باش             ***            خدا را محبوب مردم سازید تا خداوند هم شما را دوست داشته باشد ***            هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد خورد         ***        من ضامن خانه‌ای در ... بالاترین قسمت بهشتم، برای کسی که مجادله را رها کند، هر چند حق با او باشد،  و کسی که دروغ را واگذار کند، هر چند شوخی باشد، و کسی که اخلاقش را نیکو گرداند.               ***              آیا شما را از بهترین خصلت های دنیا و آخرت خبر بدهم ؟ ,گذشت کردن از کسی که به شما ستم کرده است، پیوستن به کسی که از شما بریده است، خوبی کردن به کسی که به شما بدی کرده است و عطا کردن به کسی که از شما دریغ داشته و محرومتان نموده است.       ***   امیر المومنین(ع) فرمودند: از خدا بترس اگر چه اندکی و میان خود و خدایت پرده ای (از شرم) قرار ده اگر چه نازک باشد.             ***         پیامبر اکرم فرمود:  زیادتر بودن خشوع بدن از خشوع دل نزد ما نفاق است.       ***       پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند: هر که دخترش را خوب تربیت کند و علم شایسته به او بیاموزد واز نعمتهایی که خدا به او عطا فرموده به خوبی بهره مندش کند آن دختر مانع و سپر پدر در برابر آتش دوزخ خواهد شد

12:48:51 PM 1402 / 01 / 08
 

اداره تغذیه معاونت دانشجویی، فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

سرپرست اداره تغذیه: ابوالفضل رادپور

شرح وظایف:

  • نظارت بر کیفیت طبخ غذا.
  • نطارت و کنترل کیفیت و بهداشت اقلام خریداری شده توسط کارپرداز.
  • نظارت و کنترل از لحاظ رعایت موازین بهداشتی درهنگام طبخ.
  • تدوین برنامه و سبد غذایی مناسب دانشجویی با توجه به نیاز بدنی آنها و تأمین میزان کالری مورد نیاز.
  • نظارت و کنترل اقلام خروجی و ورودی به انبار.
  • نظارت بر انبار مواد غذایی و نگهداری مواد غذایی اولیه
  • طبخ غذا و توزیع غذا
  • مدیریت سیستم اتوماسیون تغذیه و صدور کارت تغذیه
  • تامین بموقع تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
  • انتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
  • تدوین و اجرای برنامه غذایی
  • تهیه انالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هریک از غذاها
  • نظارن دقیق به میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده
  • نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار
  • رسیدگی دوره ای به وضعیت بهداشتی محیط سلف سرویس و آشپزخانه
  • پیگیری مسائل و مشکلات اداره تغذیه تا حصول نتیجه
  • درخواست و تهیه وسایل مورد نیاز از طریق کارپردازی حوزه به منظور برطرف نمودن کمبودها
  • اعلام گزارش در صورت تخلف و قصور در انجام امور محوله توسط پیمانکار
  • تائید صورت وضعیت ماهانه شرکت پیمانکار
  • نظارت بر انجام صحیح کلیه امور وابسته به اداره تغذیه


شرح وظایف کارشناس اداره تغذیه:
- تنظیم و پیشنهاد برنامه غذایی صبحانه و ناهار و شام دانشجویان با توجه به نیازها و ضرورت ‌ها
- نظارت بر عملکرد عوامل آشپزخانه به لحاظ رعایت اصول علمی و بهداشتی بههنگام آماده سازی مواد اولیه، طبخ و توزیع غذا
- نظارت بر رعایت بهداشت محیط، ظروف، مواد اولیه و پرسنل شاغل درآشپزخانه‌ها
- کنترل و نظارت بر مواد مصرفی آشپزخانه‌ها به لحاظ تاریخ تولید ومصرف
*ارائه خدمات مشاوره تغذیه به دانشجویان
*آموزش تغذیه در سطح عمومی یا اختصاصی
*ارائه راهکار در زمینه بهبود وضع تغذیه به سرپرست اداره در جهت بهبود شرایط موجود
*بررسی نیازهای سیستمی و تغذیه ای و ارائه پیشنهاد برای تغییرات لازم
*شرح وظایف سرپرست اداره تغذیه ( آقای رشیدی)
*تنظیم برنامه هفتگی ، ماهانه یا موردی – سرپرستی و نظارت بر نحوه اجرای وظایف مسئولین سلف و کارشناسان ناظر
*ارائه خط مشی در زمینه خدمات غذایی بصورت بهینه
*پیگیری امور و مکاتبات با مسئولین بالاتر
*برنامه ریزی و تهیه برنامه غذایی مناسب با توجه به فصول سال و میزان کالری  ، پروتئین ، کربوهیدرات ،چربی واغلب ریزمغذی های مورد نیاز دانشجویان با توجه به استانداردهای جهانی


مسئول سلف سرویس مرکزی: محسن توکلی

شرح وظایف مسئول سلف:
-  نظارت بر نحوه آماده سازی مواد غذایی (چرخ کردن گوشت، پاک کردن برنج، شستشوی مواد و غیره) و طبخ غذا
-  نظارت برنحوه استفاده از لوازم و تجهیزات آشپزخانه و سلف سرویس توسط عوامل پیمانکار
-  حضور به موقع در محل سلف سرویس و آشپزخانه در طول ساعات طبخ و توزیع غذا
-  ارائه گزارش آمار طبخ به واحد تغذیه
-  پیگیری انجام تعمیرات ساختمانی، تجهیزات و تأسیساتی در موقع لزوم
-  پیگیری تهیه و تأمین مواد شوینده و ضد عفونی کننده و نگهداری آن در محل مناسب و تحویل به پیمانکار بصورت روزمره .
* نظارت بر تهیه و نگهداری ، پخت ، توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی
* انتخاب ، سفارش ، تحویل ، نگهداری مواد غذایی خام و نظارت بر بهداشت مواد غذایی
* تهیه آمارها و صورت هزینه ها و کنترل کلیه نیازهای سلف سرویس ها اعم از بهداشتی ، فنی و .....

 


شماره تماس:

  • تلفن تماس:  داخلی( 510-511)- 55540021 و 55620751
   

جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر